BURSA / NİLÜFER - Nilüfer Halk Eğitimi Merkezi

Nilüfer Halk Eğitimi Merkezi

Adres
MERKEZ BİNA İHSANİYE MAH. FATİH CAD. NO.1 , ÇAMLICA EK HİZMET BİNASI ÇAMLICA MAH. KAVAKDERE CAD. NO.164
Vizyon
Bütün insanların mükemmel olmasını amaçlayan, yeteneklerinin zirvesine çıkmasına yardımcı, İnsani Değerlere Saygılı, Çağın gereğine uyumlu, Bütün yaş gruplarına hizmeti ilke edinen, Eğitim-Öğretim ve kültür alanında Türkiye standartlarını aşan bir EĞİTİM, BİLİM VE KÜLTÜR MERKEZİ olmaktır.
Misyon
Her zaman doğru ve dürüst sözlü olmak, İnsana hizmeti en büyük şeref saymak, Bütün fikir ve düşüncelere saygılı olmak, Daima yenilik peşinde olmak, Devamlı yüksek performans ile çalışmak, Alanımızda sürekli kendimizi geliştirmek, En iyi, en güvenli ve en hızlı hizmeti sunmak, Bütün teklif ve eleştirilere açık olmaktır.
Halkoyunları Bursa Birinciliği, Halkoyunları Bölge Birinciliği
Öğretim Şekli :Tüm Yıl ve Tam Gün
Ulaşım
Nilüfer İhsaniye yönündeki bütün otobüslerin güzergahı Nilüfer Halk eğitim Merkezi civarından geçmektedir.
Yerleşim Yeri
Nilüfer Metro istasyonuna 2 km uzaklıkta, İhsaniye Metro istasyonuna 1500 m. uzaklıkta olan kurumumuz, Cavit Çağlar İlkokulu ile aynı lokasyonda üzerinde bulunmaktadır.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
İlçe merkezinde olan kurumumuz, Şehir merkezine tek araçla ulaşılabilecek lokasyondadır.