BURSA / NİLÜFER - Nilüfer Halk Eğitimi Merkezi

Mrt

Kurum Müdürümüz Sayın Alaettin SARI'nın Fırçasından  Resim Sergimiz ile heyecanımızı sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyacağız.

Mrt

7 Mart 2024 Perşembe

Saat:20.00

Uğur Mumcu Sahnesindeyiz...

Şbt

Tarım Teknolojileri alanında açılması planlanan kurslarımız için; Tarım Teknolojileri alanında Lisans ve Ön Lisans mezunu usta öğreticiler görevlendirilecektir. Görev almak isteyenler Çamlıca Mah. Kavakdere Caddesindeki ek hizmet binamıza başvuruda bulunabilirler.

Memnuniyet Anketi

(Öğlen Grubu)

"Okul Öncesi Eğitim Sınıfımızda" uygulanan beslenme saatleri için beslenme listemiz aşağıdadır.

Cuma günleri çocuklarımızın film izleme etkinliğinde patlamış mısır ve kuruyemiş verilmektedir.

Beslenme listelerimiz çocukların ihtiyaç duydukları gıda türüne göre hazırlanmaktadır. "Beslenme Dostu Okul" projesine uygun ve diyetisyen önerileri de dikkate alınmaktadır.

ŞUBAT AYI ANASINIFI (SABAH GRUBU) BESLENME LİSTEMİZ