BURSA / NİLÜFER - Nilüfer Halk Eğitimi Merkezi

Etiket Sonuçları: Beslenme

(Öğlen Grubu)

"Okul Öncesi Eğitim Sınıfımızda" uygulanan beslenme saatleri için beslenme listemiz aşağıdadır.

Cuma günleri çocuklarımızın film izleme etkinliğinde patlamış mısır ve kuruyemiş verilmektedir.

Beslenme listelerimiz çocukların ihtiyaç duydukları gıda türüne göre hazırlanmaktadır. "Beslenme Dostu Okul" projesine uygun ve diyetisyen önerileri de dikkate alınmaktadır.

ŞUBAT AYI ANASINIFI (SABAH GRUBU) BESLENME LİSTEMİZ