BURSA / NİLÜFER - Nilüfer Halk Eğitimi Merkezi

Şbt

Birçok sokak hayvanı kış aylarında soğuktan hasta oluyor. Güvenli bir alan yaparak onlara yardım etmek aslında hiç de zor değil. En Küçük lerimizin Can Dostlarını Korumak için yürüttüğü projeden şubat ayı faaliyetimiz... Kendileri küçük YÜREĞİ kocaman çocuklarımız... İyi Seyirler...

Şbt

15 Temmuz 2016 tarihinde demokrasimize yönelik gerçekleştirilen darbe girişiminde milli iradeye kast edenlere karşı durarak şehit olan vatandaşlarımızı rahmetle anıyoruz.

Şbt

İlk Karnem İlk Heyecanım...

10 KASIM

Dijital Pazarlama E-Ticaret Farkındalığı Programı

E-KİTAPLAR

Bilişim Teknolojileri Kurslarımız

Ekm

Milli Eğitim Bakanlığımızın, kullanılmayan köy okullarını köy halkı ile buluşturmak amacıyla başlattığı proje doğrultusunda; Gökçeköy, Konaklı ve Çaylı "Köy Yaşam Merkezlerimiz" hayata geçmiştir. Köy halkı kurslarımıza büyük ilgi göstermektedir.

Ağu

Yüce Türk Ulusu'nun 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutluyor, Zafer Bayramımızın 100. yılında  başta Büyük Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere,  aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz.

Haz

1 Eylül 2021 ile 23 Haziran 2022 tarih aralığında Nilüfer Halk Eğitimi Merkezi'nde toplam 1480 kurs açılmış olup bu kurslardan 38996 kursiyer faydalanmıştır.

Yaygın Eğitim Genel Müdürlüğü Modüler Programında yer alan her alanda kurslarımız açılmaya devam etmektedir.

2021- 2022 Eğitim Öğretim yılında Çamlıca Merkez Binamızda; Ev tekstili, Giyim Teknolojileri, El Nakışı, Ahşap Boyama, Yiyecek İçecek Hizmetleri, Kuaförlük Hizmetleri, Cilt Bakımı ve Güzellik Hizmetleri, İngilizce ve Bilgisayar İşletmenliği kurslarımızla halkımıza hizmet vermiş bulunmaktayız.

Ayrıca Açık Öğretim Ortaokulu ve Açık Öğretim Lisesi iş ve işlemleri yapılmaktadır.

İhsaniye Merkez Binamızda Hijyen Eğitimi, 1. Ve 2. Kademe Okuma Yazma ve Gitar kursları mevcuttur.

Dezavantajlı bireylerin bulunduğu kurumlarda( Bursa Şehir Hastanesi Yüksek Güvenlikli Psikiyatri Hastanesi, Cezaevleri, Kadın Sığınma Evleri, Toplum Ruh Sağlığı Merkezi) kurslarımız devam etmektedir.

Nilüfer Belediyesi ile iş birliğinde Mahallelerimizde, muhtarlık binalarında ve sitelerde talep edilen alanlarda kurslarımız açılmaktadır.

Velilere ve öğrencilere yönelik olarak okulların talep ettiği kurslarımız mevcuttur. Okullarda, talep doğrultusunda yaz kursları açılmaya devam etmektedir.

Kurslarımıza, 13 yaşını doldurmuş olan her birey başvurabilir.

Her yılın Ağustos ayı son haftası itibarıyla,

Merkez binalarımızda bulunan kurslarımız için; Nilüfer Halk Eğitimi Merkezi Kurs Onlıne  bölümünden kayıt oluşturulmalıdır.

Mahallelerde açılan kurslar için, muhtarlıklara ve Nilüfer Belediyesi kurs merkezlerine başvrulmalıdır.